Logo AUDAX Engineering

AUDAX Engineering

Home

Audax Engineering is een studiebureau met expertise in mechanica - machinebouw - constructies en bouwkunde. 

KWALITATIEF ONTWERP

Wij worden enthousiast van staal- of machinebouwprojecten. 

Eenvoudige en complexere staalstructuren, ontwerp van machines in diverse sectoren, en het integreren tot de perfecte fabriekslayout, dat is ons vakdomein.

Voor ontwerp en engineering in 3D, opmeting, berekening, opvolging en uitvoering kunt u op ons rekenen. Onze uitgebreide kennis zetten wij graag in, om uw project samen met u door te nemen. We overlopen en bespreken de aandachtspunten zodat we resultaatgericht kunnen werken.

Dankzij deze open en doordachte voorbereiding worden uitdagingen voor de start van uw project reeds aangepakt. Dat resulteert meteen in financiële winst voor uw onderneming.

DOELGERICHT RESULTAAT

Met de nodige input van de opdrachtgever, ingenieur of architect komt het project tot leven in een 3D tekening. Pas wanneer u tevreden bent van het resultaat starten we met het uitwerken van de nodige detail- en montageplannen. Ook bezorgen wij u productietekeningen, bestellijsten en bestanden voor machine-aansturing.

Nieuwsgierig ? Meer info nodig ?  Check zeker enkele van onze afgewerkte projecten en contacteer ons via info@audaxengineering.be of op 0493 / 84 56 88